keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Esittely

Tervehdys kaikille. Sohvannurkassa on kahden nuoren naisen yhteinen käsityöblogi. Nimi "Sohvannurkassa" oli pitkän pähkäilyn ja pohdinnan tulos. Se ei ole tyypillinen nimi kädentaitoja esittelevälle blogille, mutta se kuvastaa hyvin meitä. Sohvannurkka on nimittäin meille tyypillisin paikka tehdä käsitöitä.

Koska meitä on kaksi, tulemme molemmat toimimaan omina kirjoittajina. Tällöin teidän lukijoiden on helpompi seurata kumpi meistä on kirjoittanut jutun. Pääasiassa kirjoittelemme omia postauksia, mutta tulemme varmasti myös tekemään yhteisiä päivityksiä.

Minä olen Linda, yksi Sohvannurkassa -blogin kirjoittajista. Blogitaipaleemme sai alkunsa eräänä päivänä, kun Laura, tämän blogin toinen kirjoittaja, heitti ilmoille ajatuksen yhteisen blogin perustamisesta. Ehdotus oli mielestäni loistava, ja innostuin siitä heti täysillä! Olen jo pitkään haaveillut blogin perustamisesta, mutten ole keksinyt mistä voisin kirjoittaa. Käsityöblogin perustaminen on kyllä käväissyt mielessäni, mutta hyvin nopeasti olen torjunut koko ajatuksen. Koen sen yksin liian raskaaksi, koska välillä on melko pitkiäkin kausia jolloin inspiraatio on hukassa ja pää lyö tyhjää, eikä tunnu saavan mitään aikaseksi. Kaksin toivottavasti vältymme pitkiltä blogihiljaisuuksilta, ja saamme aikaan idearikkaan sekä inspiraatioiden täyteisen blogin.


Tässä sitä nyt ollaan, lähtöruudussa valmiina matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti