tiistai 14. huhtikuuta 2015

Home Sweet Home

Rakastan sisustamista ja minulle on hyvin tärkeää, että koti on kaunis ja viihtyisä paikka. Olen asunut parisen vuotta nykyisessä asunnossani, ja vähitellen sisustanut sitä oman näköiseksi. Kodin laittaminen on vienyt aikaa, eikä se ole vieläkään täysin valmis. Olen tehnyt monia sisustusjuttuja itse, ja nyt ajattelin esitellä niitä teille.


Ihan ensimmäisenä tuunasin kotiini lampun. Sain vanhemmiltani vanhan kattokruunun, jota he eivät enää tarvinneet. Alunperin lamppu oli väriltään tummanvihreä ja siinä oli saman sävyiset kuvut lamppujen päällä. Maalasin valaisimen mattamustaksi ja taivuttelin helmimansetit koristamaan sitä. 

Olen aina haaveillut puisista sisustuskirjaimista, jotka muodostaa jonkun kivan sanan. En kuitenkaan halunnut ostaa valmiita kirjaimia, joten tuunasin sellaiset itse. Ostin Sinellistä pahviset kirjaimet, jotka maalasin valkoisella askartelumaalilla ja koristelin hopeista kynsilakkaa meikkisienellä tuputtaen. LOVE -kirjaimet löysivät oman paikkansa tv-tason lokeroista.



Monta vuotta sitten Salkkareita seuratessani rupesin himoitsemaan Isabellan asunnon sohvalla olevia timanttityynyjä. Kolusin kaikki nettikaupat läpi etsiessäni vastaavia tyynyjä. En löytänyt sellaisia mistään, joten ajattelin tehdä ne itse. Se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty. Metsästin pitkään isoja kirkkaita akryylitimantteja eri askarteluliikkeistä ja nettikaupoista, mutta löytämättä. Halusin palavasti saada nämä blingbling tyynyt itselleni, joten jouduin hieman tinkimään vaatimuksistani. Lopputuloksesta tuli kuitenkin kiva, ja olen tyytyväinen tyynyihin.


Viimeisin projektini on ollut paperinarusta tehdyt pallovalot. Myös peilin yläpuolella oleva sisustustarra on omaa käsialaa. 




1 kommentti:

  1. Ihania juttuja Linda, kaikkia näitä ei sun asunnossa viimeks ollutkaa kun siellä vierailin. Sun inspiroimana mäkin tuunasin hieman kotoa löytynyttä kattokruunua. Siihen uppos kivasti alakouluajan kaulakorutkin.:D

    VastaaPoista