lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kuka hän on? osa 2

Linda jo esittelikin minut tuossa edellä, joten nyt on minun (Lauran) vuoro esitellä Linda. Hän on parikymppinen nuori nainen, hyvä ystäväni ja tämän blogin toinen kirjoittaja.

Olen tuntenut Lindan alakoulusta saakka ja sieltä lähtien ihaillut suunnattomasti hänen käsityötaitoja. Alakoulussa ompelutaitoni olivat noh mitä olivat, mutta Linda sen sijaan ompeli toinen toistaan hienompia töitä. Ihailen vieläkin Lindan 7.luokalla ompelemaa anorakkia, jonka hän kertoi myöhemmin heittäneensä pois. Huolisin sen vieläkin itselleni koska vain!

Linda on aina ollut huippuhyvä piirtämään ja muistankin ihailleeni muutama kuukausi sitten ihanaa kangaskassia, johon Linda oli omin käsin maalannut ihanan kuvion. Ei onnistuisi tältä ikuiselta tikku-ukkojen piirtäjältä tuollainen.:)



Käsitöidentekijänä Lindakin on moniosaaja, mutta jos en ole aivan väärässä, kuuluu neulominen hänenkin lempparitekniikoihin.

Vaikka välimatka on tässä vuosien varrella meidän asuinpaikkojen suhteen vain kasvanut, vilisee whatsapissa kuvia käsiöistä ja muusta viikoittain. Enää nämä käsityöt eivät pysy salaisina, vaan päätimme jakaa ideoita muillekin.

Linda oli kauan ainoa käsitöitä tekevä ystäväni, jonka kanssa tuli kierreltyä käsityömessuja ja jaettua ideoita. Vaikka käsityönopettajankoulutus on tuonut paljon uusia, samoista asioista kiinnostuineita ystäviä, oli Linda silti ehdoton ykkönen tähän käsityöblogikaverin valintaan. Meillä on aina yhteistyö sujunut ja toivon, että tämä blogin pitäminen lähentää meitä entisestään.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti